Статьи

Встановлюючи нові стандарти змішування двокомпонентних фарб.

Встановлюючи нові стандарти змішування двокомпонентних фарб.

Компанія Graco представляє ProMix ™ PD2K дозатор для змішування двокомпонентних лако-фарбових матеріалів у заданому співвідношенні за обсягом.

 Це нове покоління "Сучасний стан (State of the Art)" дозатора змішує матеріали фізично ближче до пістолета тому зона промивання значно менше, ніж традиційні системи. Це дозволяє кінцевим користувачам використовувати менше фарби при одночасному зниженні витрат на утилізацію. У той же час це полегшує швидку зміну кольору. Оскільки ProMix PD2k зменшує кількість змішаного матеріалу в системі, вона добре працює для матеріалів із коротким часом життя. Він також сумісний із матеріалами на кислотній основі.

 

Нові технології

 

"ProMix PD2K це захоплююча нова технологія ", сказав Марк Gijbels, старший менеджер з маркетингу продукції для EMEA. "Наші клієнти шукали шляхи збільшення ефективності їх обладнання (виробництв. ми можемо зменшити кількість змішаних матеріалів та розчинників, які, отже, також знижують рівень викидів VOC (летючих органічних сполук).

 ProMix PD2K може працювати при дуже низьких швидкостях потоку завдяки своїй унікальній технології дозуючого насоса. Швидкість потоку рідини та рівень тиску дуже стабільні та легко контролюються. За допомогою цієї функції ні витратоміри, ні регулятори рідини більше не потрібні.

ProMix PD2K Дозатор був розроблений з використанням 100-відсоткової технології об'ємного типу, яка виробляє точні співвідношення суміші (в межах точності 1 відсоток) та більш стабільну продуктивність насоса. Як і ProMix - PD2K може бути оснащений двома або чотирма дозуючими насосами, він може керувати до 30 кольорів і чотирьох каталізаторів. Це також дозволяє клієнтам використовувати як епоксидні, так і уретанові матеріали при використанні однієї системи, а не за допомогою кількох пристроїв для досягнення того самого результату.

 

Дуже простий у налаштуванні та обслуговуванні

 

"Це дозатор дуже легко налаштувати та обслуговувати. Він обробляє різні вхідні тиску та в'язкості без складної тонкої настройки", сказав Gijbels. " І на відміну від шестерних насосів ProMix PD2K має переваги точності переміщення дозуючих насосів, які не вимагають зупинки виробництва і можуть обслуговуватися менш ніж за 20 хвилин."

 

Отримано премію «Новий продукт»

 

ProMix PD2K був удостоєний премії Visionary Новий продукт - Асоціацією виробників і постачальників меблів & фурнітури (AWFS) на AWFS ярмарку в липні 2013р в США. Нагороду присуджено Graco за інноваційність продукції, якість та винахідливість в Екологічній категорії за новий ProMix PD2K з дозатором об'ємного типу.

Вводячи цей новий високотехнологічний електронний 2K дозатор, Graco вкотре показує свою здатність у розробці нових дозуючих технологій 2K-3K. Ця нова система не замінює поточні стандартні 2K дозатори, але розширює поточну лінійку Graco з 2K дозаторів для оздоблювальних покриттів.