Статьи

Пістолет Fusion ProConnect

Пістолет Fusion ProConnect

 

 Evolution Fusion Gun

 

Новий пістолет Fusion PC має міцну камеру змішування та потужний довговічний картридж, що знижує витрати на технічне обслуговування та мінімізує час простою. Завдяки технології ProConnect вся матеріальна частина пістолета Fusion PC (включаючи бічні ущільнення та відповідні кільця ущільнювача) знаходиться в єдиному картриджі. Це скорочує кількість запасних частин і дозволяє здійснювати моментальне відновлення шляхом простої заміни картриджа на новий випробування, що пройшов заводські

 Fust rebuild

>

 

Конструктивні особливості Fusion ProConnect

• Зручне пневмоочищення зменшує налипання матеріалу та засмічення сопла.
• Для очищення та обслуговування камери та картриджа не потрібні інструменти: передня кришка затягується вручну.
• Наявність єдиного компактного картриджа дозволяє зробити заміну прямо в процесі роботи.
• Вбудовані зворотні гідроклапани виключають переливання матеріалу.
• Якість розпилення та продуктивність — на рівні моделі Fusion AP.Features PC

  1. Повітряний порт для продування

  2. Змінний картридж ProConnect

  3. Зворотний клапан продування повітрям

  4. Зворотні клапани матеріалів A/B

  5. Рідинна секція з технологією ProConnect

  6. Перевірений часом корпус Fusion AP

  7. Зручний запобіжний вимикач

  8. Ергономічна рукоятка

  9. Шланговий колектор із нержавіючої сталі 

 

 Змінний картридж ProConnect

 Зовнішній вигляд картриджа Fusion ProConnect

Cartridge Fusion PC

>

 Конструктивна особливість картриджа - наявність додаткових зворотних клапанів у системі подачі компонентів А та В через бічні ущільнення, що прилягають до камери змішування. Наявність додаткових зворотних клапанів забезпечує захист від передавлювання одного компонента в інший канал.

Check valve cartridge Fusion PC

У корпусі картриджа є повітряний клапан подачі повітря для повітряного очищення. Канал із клапаном для змащення. Попередньо встановлені бічні ущільнення та ущільнення камери. Є направляюча для камери змішування, що забезпечує правильне встановлення.

detailing cartridge Fusion PC< /p>

Камера змішування має напрямний канал, до якого входить напрямна картриджа при установці самого картриджа. Фаски на передній частині камери забезпечують технологічність збирання без пошкодження ущільнень та якісну герметизацію.

design features mixchamber

Конструктивно камера змішування пістолета Fusion PC складається з трьох елементів: блоку змішування, хвостовика та штифта. Камера змішування подається як єдиний виріб. Складання камери змішування з двох частин обумовлено різницею в методах обробки поверхні елементів під час виробництва для надання міцності. Завдяки надміцному захисному покриттю Chromex на бічних поверхнях, термін служби камер змішування збільшується в 10 разів порівняно зі стандартними камерами, використовуваними в пістолеті Fusion AP

MixChamber Fusion< /p>

Консервація картриджа Fusion PC (якщо картридж не використовується щодня) здійснюється , зануренням і зберігачем картриджа в закритому контейнері з TSL, маслом ISO або мінеральним маслом.

 

 

Soak of Cartrige Fusion PC

Можливість модернізації пістолета Fusion AP

У конструкції пістолета Fusion PC використовуються багато перевірених часом деталей моделі Fusion AP. За допомогою комплекту модифікації ви зможете легко модернізувати пістолет Fusion AP і скористатися перевагами нової технології ProConnect.

 Fusion PC handle

Комплект модифікації пістолета Fusin PC складається з: стопорного кільця, повітряної головки, набору картриджів (шт) та камери змішування. Можливе замовлення комплекту модифікації без камери змішування

Retrofit Kit

>

 

Заміна одного картриджа Fusion PC рівноцінна одночасної заміні 13-ти деталей у рідинній секції Fusion AP

Fusion AP vs Fusion PC

 Вам більше не доведеться витрачати багато часу та сил на очищення розпилювача! Новий пістолет Fusion PC забезпечує оперативне відновлення працездатності шляхом простої заміни картриджа, що гарантує майже безперервну експлуатацію та зводить до мінімуму дорогі простої.

Compare Fusion gun